Header

Mysiga kvällar där man kan gosa ner sig i stora täcken eller filtar, stora stickade tröjor och gosiga strumpor. Massa varma drycker och långa fikaturer. Det enda som saknas till allt detta är någon som kan hålla en sällskap, får se hur det går med att hitta den personen men just nu får man ta sig igenom hösten helt solo. Uggs, stickat och take away muggar lär vara min räddning i höstrusket.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Nike har väl alltid varit en favorit när det kommer till sneakers, och just nu är jag lite inne på deras Huarache modell, googla säger jag bara. Sjukt snygga! Sedan är deras träningskläder inte helt fel heller, de klassiska träningslinnet med loggan på måste införskaffas snarast!

Likes

Comments

Visst börjar man drömma om ett eget boende och att själv få inreda det precis hur man vill. En massa vitt, mycket ljusa färger och sen lite metalldetaljer på det. Självklart är en walk in closet ett måste och ju större desto bättre. Men än lär det dröja några år, men någon gång kommer man ha nyckeln i handen till sitt egna boende och återigen känna sig vuxen och stå på egna ben.

Likes

Comments

Idag släpptes Janni Delérs kollektion i samarbete med Nelly.com and I'm lovin it! Den snygga kornblåa färgen, de stora stickade tröjorna att gosa ner sig i eller klänningarna med djup urringning. Gillas starkt och hade gärna shoppat loss om det inte vore för att man inte har något tillfälle att få användning för plaggen.

Likes

Comments

Lite träningskläders inspiration för er som vill hitta motivationen till att träna eller bara känner för något nytt. Har en liten känsla av att dessa kommer att gå åt ganska fort. Ifall ni skulle vilja kika på den nya kollektionen är det bara att klicka här! 

Likes

Comments

Vi alla behöver någon extra push för att börja ta itu med saker och ting. Finns ingen anledning att göra något om det inte finns motivation till det eller hur? Just till träning och diet får man den största motivationen när man ser resultaten av det hårda jobbet. Men ibland kan det vara det lilla extra som en god smoothie, nya träningskläder eller en ny god aminosyra. Vi alla har våra knep till belöning till oss själva. Bara man fortsätter framåt och aldrig ger upp.

Likes

Comments

​Så trött på snö, hagel, regn och kalla kvällar nu. Tycker istället det är dags att dra fram klänningar, kjolar och alla andra härliga sommarkläder. Vara ute sent och njuta av vädret och värmen. 

Likes

Comments