Header

Blir det någonsin fel årstid för glass? Inte för mig iallafall! Kom ihåg att jag för ett tag sen hade köpt sorbet i smak av strawberry daiguiri. Inget man kommer att köpa igen, men funkade för stunden. Känns lite som att man varit ganska klumpig nu det senaste. Tappade nämligen min mobil igår så att skalet fick en spricka nere i kanten (bara glad att skärmen klarade sig!). Sen är ju Richmond&Finch riktiga skitskal. Min rekommendation är: köp annat skal, lägg absolut inte dyra pengar på dessa skitskal som går sönder. 

Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på gårdagens avsnitt av paradise hotel. Funderar med på att lägga mig tidigt och "jobba in" tid imorgon, för att få ihop timmarna med övertiden. Just nu har man 2.5 h kvar to go..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments