Header

En sak jag alltid har haft är komplex över min mage och att den alltid "hängt" över. På något sätt så är det där allting väl hamnar vikten smyger sig upp på mig. Nu när jag har gått ner 3-4 kg på en och en halv vecka så känns det bra, just nu är jag nöjd över hur jag ser ut. Men tankarna går ändå till att "jag vill gå ner mer" eller "bara liiite till". Av någon anledning har mitt huvud alltid riktat in sig på att vågen ska stå på 60 kg och ännu bättre om under det. Fast man vill också ha muskler och orka tyngre och för det krävs det ju det muskler som också väger! Har sen länge alltid fått kämpa med vikten, maten och träningen och det är just med fastan man får snabba resultat som håller motivationen uppe! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments