Header

Veckan bara verkar flyga iväg och nu är det redan onsdag, imorgon torsdag och sen fredag och så sen är det ju helg! Fick kämpat mig upp till gymmet idag, mestadels för att jag satt klockan och sedan ångrat mig när den ringde och ville somna om, men tji fick jag när det absolut inte gick. Har sedan försökt vara problemlösare på jobbet och det gick väl rätt ok gissar jag. 

Äntligen fått varva ner i soffan här hemma och följer lite smått bilauktionerna på hemsidan och hoppas på att de ska nå upp till reservationspris = mindre jobb för mig imorgon att mäkla ihop. Men som det ser ut nu lär jag ha att göra, alldeles för dåliga bud och höga reservationspris. Ahja inget rulla tummarna på jobbet imorgon inte! Nu vill jag mest bara krypa till sängs med en ipren och slökolla tv. Känns definitivt som en sådan dag. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments