Header

Fick ett samtal imorse om jobb igen från Adecco, och även om man är tveksam till den otroligt dåliga lönen så blir det väl ändå ett ja på det. Är allt för uttråkad och deprimerad för att bara gå hemma och behöver faktiskt ett jobb och erfarenhet. Så ska faktiskt in på intervju imorgon och får väl se vad som sker därefter. Men tanken är väl att inte sluta söka jobb för det, lön spelar ju alltid en stor roll och någon dag vill man ju flytta hemifrån (som är omöjligt med den dåliga lönen). Annars sitter man nu och kollar sista minuten resor till sol och värme, bara sällskap som saknas. Behöver ju någon som kan ta fina bilder och agera fotograf under resan, haha! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

En positiv grej med att gymma på dagarna nu när man är arbetslös är att det är lite mindre folk där. Så vill man så kan man dra fram kameran och filma/fota utan att skämmas allt för mycket. Invigde även mitt nya linne från Gymshark! Blev ju som sagt ett axlar/rygg pass och man hade ett riktigt gött pump. Blev sedan hämtad och fick en springtur på ca 6 km, riktigt skönt i detta vädret. Finns sedan inget skönare än att bara komma in och lägga sig och andas ut på golvet. Nu väntas mat, känns som man behöver fylla på med lite energi efter all träning. 

Likes

Comments

Vet inte om det är arbetslösheten, vädret eller att man ivrigt väntade på paket idag som gjorde att man inte hade någon så värst måndagsångest. Har tagit till vara på dagen genom ett bra och köttigt benpass på gymmet, sedan hem och ut och springa 6 km med mamsen. Var verkligen perfekt väder för att springa, inte för varmt eller kallt, blåste lite grann och motivation på topp med sällskap!

​​Fick sedan hem mitt paket från Gymshark och leggingsen var den största besvikelsen då man verkligen har velat ha dom och sen gick de bara upp till knäna, sen tog det bara stopp. Har ju mina seamless tights från dom i storlek S och tyckt att de varit alldeles för stora (hängigt stora!) och skulle då köra på ett par i XS, men nope..I'm to fat. Så blir tyvärr en retur och har redan beställt ett par i storlek S och hoppas att nästa par ska passa.

Likes

Comments

Har äntligen efter tre veckors uppehåll fått till med en ny fransförlängning. Av gammal vana blev det 13mm men svarta långa fransar, and I love it! Så nu är det hejdå till mascara ytterligare en gång. Det var nog höjdpunkten på hela dagen skulle jag tro.. Annars fick jag jobbat in min timme från igår, nästan blivit påkörd av en bil, väntat på en alldeles för sen buss, suttit i köer, stressat och fått äta min middag i bilen i ännu en matlåda för dagen. Men nu äntligen kan man få slappna av med tv och möjligen lite jobbsökande. 

Likes

Comments

Lördag idag och visst känns det som en riktigt tråkig söndag, eller är det bara jag? Har inte haft några planer alls för dagen mer än att Jonathan ska komma hit och hänga ikväll. Så efter ett x-antal dagar utan gym så blev det ett lite längre pass och det känns redan i rygg/axlar. Nu tänkte man tagit och rensat upp lite i rummet, vill få bort de två plastlådorna som man får en uns av till höger på bilden. Men för att få bort dessa betyder det att jag behöver får in det i mina redan överfyllda byråer och garderober..well wish me luck with that.

Likes

Comments

Vet inte hur bra promenaden var motionsmässigt men tog mig en tur förbi gymmet då jag mest var kissenödig (tur att aan är stammis där!). Passade då på att ta över massagestolen där i en kvart och omajgad vad skönt! Har sån träningsvärk i ben/rumpa/armar/rygg just nu, så den stolen var verkligen välbehövd. Fortsatte sedan min rundtur på att samla pokémons och fick väl med några nya hem. Dock rätt sur över att de verkar mer rymningsbenägna än  innan uppdateringen, eller är det bara jag som tycker så? Stod och slösade bort nästan 10 blåa bollar på en Golduck innan den jäkeln till slut fick för sig att sluta rymma. 

Likes

Comments

Veckan bara verkar flyga iväg och nu är det redan onsdag, imorgon torsdag och sen fredag och så sen är det ju helg! Fick kämpat mig upp till gymmet idag, mestadels för att jag satt klockan och sedan ångrat mig när den ringde och ville somna om, men tji fick jag när det absolut inte gick. Har sedan försökt vara problemlösare på jobbet och det gick väl rätt ok gissar jag. 

Äntligen fått varva ner i soffan här hemma och följer lite smått bilauktionerna på hemsidan och hoppas på att de ska nå upp till reservationspris = mindre jobb för mig imorgon att mäkla ihop. Men som det ser ut nu lär jag ha att göra, alldeles för dåliga bud och höga reservationspris. Ahja inget rulla tummarna på jobbet imorgon inte! Nu vill jag mest bara krypa till sängs med en ipren och slökolla tv. Känns definitivt som en sådan dag. 

Likes

Comments

Måndag och en ny vecka med möjligheter till allt! Märks redan nu att mer och mer människor har gått på semester och läget är lugnare. Fick hunnit med gym innan jobbet idag och kan nu bara andas ut och ta det lugnt hela kvällen! Mat och matlåda för imorgon är kirrad och nu ser det ut att bli netflix och tinder för kvällen! Oh yes, känns definitivt som att jag är en av dom som kommer berätta för mina barn i framtiden att jag träffade min man och deras pappa genom någon dating app eller hemsida. Sorgligt men sant, det är väl bara så vi träffar andra människor idag och säga vad man vill om det!

Likes

Comments

Arbetsveckan börjar lida mot sitt slut och just nu känner jag verkligen för att bara ta helg! Men en dag kvar och tror faktiskt att det blir en lugn dag imorgon = lite med mäklingar. Jag vet att jag ofta inte pratar om jobbet då det är otroligt tråkigt att skriva om då det är något man gör varje dag. Men idag var kanske lite roligare då man hade sportigare bilar att få ringa om! Bland annat en i miljonklassen (som förövrigt var riktigt ful), en Ford Mustang och Bmw M6:a! Lite roligare än de vanliga VW passater och Volvo V70s som man annars brukar ha i inkorgen att försöka få ihop affärerna på.

Skippade faktiskt gymmet idag så fick bli bild från igår, men vad gör det? Kände inte alls för gym och kör på en vilodag idag och kör väl på imorgon istället, hoppas på att det är lugnare där då. Nu tänkte jag bara krypa ner och kolla på de två-tre sista avsnitten av Jane the virgin, vad hittar ni själva på?

Likes

Comments