Header

Favoritlåten just nu som man var tvungen att lyssna på flera gånger innan man verkligen börja gilla den. Den ger lite extra sommarfeelings även om hösten nu verkar vara på intåg, svårt att tro med den värmen som vart. Har varit dåligt med bloggandet idag, men är stor bloggtorka och sen att man inte gör något speciellt alls om dagen. Kom först iväg till gymmet vid 18-tiden (riktigt seg och deppig) men fick gjort mitt lilla pass och sen kommit hem och sträck kollat på Bridget Jones två filmer. Nu blir det ner i sängen och ladda upp inför Halmstad imorgon.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Musik i all ära och dessa tre är nu i topp på min spotifylista som går på repeat. Helt fantastiskt att artisterna kan komma fram med nytt material när det redan finns så många andra låtar. Har ni tips på liknande låtar som dessa så tipsa gärna!

Likes

Comments

Några rock fanatiker som hört Disturbeds senaste singel? Låter verkligen inte som deras tidigare låtar, men har ändå blivit en stor favorit. David Draiman röst ger en ju riktig gåshud! De borde satsa på att göra fler ballader och inte bara metal, and I mean it! Säger bara lyssna och njut av The sound of silence.

Likes

Comments

Vad hade vi egentligen gjort utan all musik? Troligtvis hade allting i vardagen varit ganska grå och trist. Man hade inte haft något att kunna relatera sina känslor eller tankar till. Nu till sommaren kommer ju alla ut med nya låtar som ska bli "sommarens plåga" och man har ju hittat sina favoriter. Allting från Darin till Medina, Axwell och Zara Larsson spelas flitigt på min spotify. Listen and enjoy!

Likes

Comments

Herregud vilken seg morgon det har varit! Har väl tagit det lugnt mestadels för att jag bara ska till tuttdoktorn idag. Inte tänkt på det tidigare att jag nu haft mina bröst i över 7 månader, så hoppas att han säger att det ser bra ut och läkt fint. Bokat in en lite dum tid, men får väl börja fixa iordning och ta mig till kliniken.

Har fallit pladask för den här låten och den går på repeat konstant. Rösten och sedan beatet är bara perfektion.

Likes

Comments

Musik som just nu spelas rätt flitigt på min spotify lista, har en ganska blandad musiksmak. En blandning mellan hiphop och house skulle jag iallafall kalla det.​

Likes

Comments