Header

Dagen började med ett core och konditionspass på gymmet och testade även på denna övningen för magen. Lika bra när man typ är ensam och kan testa på nya övningar, hur skönt som helst! Denna ser ju otroligt rolig och lätt ut, men tog mig ett tag att få in "gunget" i bandet. Kändes i magen efteråt och då var det bara att ställa sig i trappmaskinen i 30 min. För att det ska gå något fortare så drar jag alltid igång någon av P3 dokumentärer, som är riktigt grymma men hemska. Lyssnade idag på Flashbacksjälvmordet om killen som tog sitt liv live för alla att se, usch.

Nu tänkte jag ta och kladda på smink och ta mig mot stan och möta upp en gammal kompis som jag inte träffat på ett tag! Blir nog dinner out och såg ju också att Nyx har premiär på Åhlens, får se om man orkar tränga sig dit bland allt folk som lär vara där, beror helt på vilken hype det är om märket.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments