Header

​Jacka H&M // Tshirt (klänning) Blench // Stövlar H&M

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Linne - Bikbok Skorts - Shein

Kör på en enkel outfit nu i värmen och planerna för idag nu när man redan gjort allt är att slänga ihop någon mat. Sedan bara ta det lugnt och få pluggat något och sen ha en riktig skön slappisdag. Har bunkrat upp med lite chips och cola och såg att ny avengers film kommit ut, wiihoo!

Likes

Comments

Har kommit hem nu efter jobb och ska faktiskt ner till vincafét och träffa Sandra och ta nån drink eller två. Tänkte köra på denna outfiten, halterneck top, vinröd kjol, spetsiga skor och en väska liknande Stella McCartney.

Väska - väskbutik i Borås // Skor - Zara // Top - Bikbok // Kjol - Cubus

Likes

Comments

Nyss hemkommen från kusinens konfirmation och kör nu på lite ledigare kläder. Tänk att man utsatte sig för alla dessa gudstjänster och "lektioner" för att konfirmera sig för absolut ingenting? Men känns bra att man redan fått det avklarat haha! Tänkte dra ner till Ica och se om det finns något gott som man kan smaska på hemma, yesbox bara massa socker och fett! Har sett att Mad max har kommit ut och hört att den är ganska bra, så den får det allt bli.

Likes

Comments

Liten sneak peak på dagens outfit, kör enkelt på min Odd molly kofta, vitt basic linne och trasiga jeans. Nu blir det iallafall en heldag i skolan med föreläsningar.

Likes

Comments

Jacka - Lindex // Blus - Gina Tricot // Jeans - Gina Tricot ​

Likes

Comments

Kjol - Gina Tricot // Blus - Gina Tricot // Rayban // Forlife // Skor - Zara

Likes

Comments