Header


Respektlösa killar på gymmet. Ofta när iallfall jag är på gymmet och kör i någon maskin, nästan alltid smith-maskinen som det bara finns en av, kommer det alltid fram någon (typ 18-åriga killar) och frågar hur många sets man har kvar. Jag menar ser jag att en maskin jag vill köra är upptagen så väntar jag tills den är ledig genom att göra någonting annat. Jag går inte fram och stressar på personen som gör sin grej, ändå om man inte ska ta åt sig av att folk frågar så blir man ändå stressad. Så nej, jag tycker det är sjukt respektlöst att gå fram och fråga hur många sets eller hur mycket man har kvar att göra. Man kan alltid hitta på något annat att köra under tiden man väntar på att den blir ledig, för det blir den alltid till slut ändå.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments