Header

Gissa vem som nu ligger i sängen och är sjukt trött efter denna dagen! Tog ju mig en liten sovmorgon imorse och tvingade mig senare ner till gymmet för ett pass där jag gjorde liite vad jag kände för, men det skulle också vara cardio inräknat. Fastnade även och snackade med Carro som jobbar där nere som fick in mig på att gå på hennes pass som var nu på kvällen. Ja men visst! En timma med crosschallenge, why not. Man tror att man har någorlunda bra styrka och kondition för sånt, men icke. Ville dö sådär efter 20 min och att avsluta med 35 burpees och 35 armhävningar tog verkligen på en. Men! Känslan efteråt är så obeskrivligt skön! Så gissa om det känns ännu bättre att komma hem och ta en kall öl och förstöra hela dagens träning, haha. Nej nu får man dega framför tvn och ladda upp inför arbetsintervju imorgon.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

En positiv grej med att gymma på dagarna nu när man är arbetslös är att det är lite mindre folk där. Så vill man så kan man dra fram kameran och filma/fota utan att skämmas allt för mycket. Invigde även mitt nya linne från Gymshark! Blev ju som sagt ett axlar/rygg pass och man hade ett riktigt gött pump. Blev sedan hämtad och fick en springtur på ca 6 km, riktigt skönt i detta vädret. Finns sedan inget skönare än att bara komma in och lägga sig och andas ut på golvet. Nu väntas mat, känns som man behöver fylla på med lite energi efter all träning. 

Likes

Comments

Efter att bara se snygga gymoutfits och videos där toppbloggarna ser otroligt fina och inte alls så svettiga ut, är detta nog verkligheten för oss många andra. Dessa tights har synts på några stora träningsbloggar och inte ser det ut på dom som att de kissat ner sig av svett. Har lite svårt för träningstights som man ser svetten i så dessa lär nog läggas åt sidan till powerwalks, eller tillfällen där man inte tänkt bli allt för svettig. Skitsnygga tights annars, men inte för min typ av träning. 

Annars idag har man haft en lugn dag på jobbet, tycker lite synd om kollegan och alla dess problem hon får på sig medans man själv glider räkmacka och inte har något alls att göra. Men tror det vänder ganska fort till imorgon när teamleadern är tillbaka och ger mig enmassa jobb igen, haha. 

Likes

Comments

Har blivit en sån hype för oss tjejer att träna rumpan och knäböj (squats) är nästan som ett måste. Men vet inte om det bara är jag, men ibland så känns det inte alls som att den tar så bra i musklerna där bak, då föredrar jag liggande benpress mer. Kände mig lagom snygg i mina feather tights från Aimn, blev bara liite sur när jag fick en viktplatta mot dom och fick smutsiga gråa märken på dom. Oh well, vet inte hur många samtal med mäklingar jag har ringt idag, skulle gissa på 20-25, gissa om man vart glad när två av dom höjde sig till reservationspriset och gjorde mitt jobb mycket enklare! 

Fick ju ha bil imorgon (aamaajgaahd va skönt!) så tänkte nog köra ett gympass med morgoncardio och mage innan jobbet. Så får man ju tid till att bara slappa sen när man slutat, eller bara avlida av trötthet. Troligen så hoppas jag på att få ett paket att hämta ut från Gymgrossisten imorgon, visst är det alltid lika roligt att få komma hem med nya saker? 

Likes

Comments

Detta fann man i den goodiebagen som hängde med från konventet i lördags. Såg senare att en vattenflaska med en smart kylfunktion saknades, men skitsamma för det! Hängde med lite tamponger, nocco, celsius, heat, protein bites, vatten, gainomax handcreme, naglar och dextros. Roliga grejer att få bara sådär, energidrickorna går ju faktiskt åt en efter en om jag får erkänna. Celsius hallon acai och Noccos päron är ju favoriterna!

Likes

Comments

Visst kändes det lite ångestladdat att åka till gymmet när det är så fint väder ute. Men väl där så stötte jag på Nicole och vi bestämde oss för att köra lite squats ute i solen istället och sedan köra lite cirkelträning. Det är ju bara fantasin som sätter gränser, men vi fick till ett riktigt bra pass och lite sol på det! Invigde även mina nya tights från Aim'n, helt underbara och fina! Fick med mig dom från konventet igår där dom stod och sålde ut till ett riktigt bra pris, fast ett par shorts hade inte varit helt fel en dag som denna.

Likes

Comments

Så skönt att äntligen få vara tillbaka på gymmet och köra på som vanligt. Tröttheten, halsontet, febern och nästäppan är som borta och nu kan man bara kötta på. Alltid typiskt att bli sjuk när man tycker att man har presterat som bäst för att sedan börja om från noll känns det som. Men viljan och orken finns där nu! Blev lite mage och cardio imorse, vilket verkligen behövs för kondisen ska vi inte snacka om.


Laddar nu upp mig inför att gå bort och byta p-staven i armen och är väl lite nervös då jag avskyr nålar, stick och allt därtill. Kanske lite konstigt då med alla piercings, tatueringar och ingrepp man gjort under livstiden. Men får väl hoppas att det går bra..usch.

Likes

Comments

Dagen började med ett core och konditionspass på gymmet och testade även på denna övningen för magen. Lika bra när man typ är ensam och kan testa på nya övningar, hur skönt som helst! Denna ser ju otroligt rolig och lätt ut, men tog mig ett tag att få in "gunget" i bandet. Kändes i magen efteråt och då var det bara att ställa sig i trappmaskinen i 30 min. För att det ska gå något fortare så drar jag alltid igång någon av P3 dokumentärer, som är riktigt grymma men hemska. Lyssnade idag på Flashbacksjälvmordet om killen som tog sitt liv live för alla att se, usch.

Nu tänkte jag ta och kladda på smink och ta mig mot stan och möta upp en gammal kompis som jag inte träffat på ett tag! Blir nog dinner out och såg ju också att Nyx har premiär på Åhlens, får se om man orkar tränga sig dit bland allt folk som lär vara där, beror helt på vilken hype det är om märket.

Likes

Comments

​Jag tror aldrig att man kan ha för lite träningstights, eller har jag fel? Slängde fram mina favoriter i sängen och kom fram till att jag har 9 st som jag använder som flitigast. För mig som gymmar och använder dessa nästan dagligen tycker jag inte att det är så många. Har under åren samlat på mig från märken som Bia Brazil (superbra kvalité), Anarchy apparel, Dome fitness, Blonde destroyer, Aimn (favoriterna) och Star nutrition. Konstigt nog känns det som att samlingen inte är komplett utan ett till par från Aimn, Victorian leggings från Anarchy apparel och leopard edition från Icaniwill. För mig så spelar det ganska stor roll hur man känner sig i gymkläderna, känner man sig snygg och bekväm så presterar man bättre och har ännu mer motivation till träning, eller hur? 

Likes

Comments

Gympasset med en timmes knäböj och lite bootey är avklarat och nu kan man ta lördagsmys. Gillar alltid att få leka av mig och körde lite wall walk innan jag lämnade gymmet. Volter, kullerbyttor och att stå på händer har aldrig riktigt varit min grej men man övar allt! Lite smidigare och vigare får man ju ta och bli. Men nu är det dags för mat, lax och avokadomos står på menyn och ikväll blir det American horror story maraton hos J!

Likes

Comments