Header

En liten throwback thursday till förra året då jag hoppade av glädje för att jag efter längre tid i arbetslöshet fick ett jobb. Var så otroligt glad och lycklig och visst det var jättekul till en början. Man sålde ett litet antal bilar, träffade kunder, svarade på samtal och drack en del kaffe. För det mesta var det ganska lugnt och man fixade i hallen eller surfade vid datorn. So far so good. 

Sen började problemen komma med kunder som kom tillbaka och inte var så glada, rent av arga. Chefen slutade dyka upp med jämna mellanrum, var svår att få tag i och svarade inte i telefon. Så där satt man med en arg kund som man inte kunde hjälpa då det gällde kostnader och jag hade inga pengar att ge ut. Av någon anledning stod man ut, man var ju glad över att ha ett jobb. Men när chefen där ville ändra avtalet för lönen så att jag bara skulle ha en helt provisionsbaserad lön, kändes det inte bra. Inte heller att man fick pappret med uppsägning den 20 eller 21 januari med att man vart uppsagd den 26 december (detta för att kunna ändra i avtalet måste jag sägas upp och sen anställas igen). Då fick jag nog och sa upp mig då det inte funkade och gick på dagen, fastän jag visste att jag inte hade något jobb, men till och med det kändes bättre än att vara kvar där..

Det senaste man hört är att det inte finns kvar längre, stället är uttömt och gapar tomt. Sen att det gjorts lite för dåliga affärer och folk varit där för att vara hotfulla mot stället och polis fått komma. Samt att polisen själva varit där och försökt få tag i ägaren för bilstöld/er (?)  Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments