Hej på er där ute i stugorna, husen och lägenheterna. Hoppas ni har det bra och njuter av det goda livet.

Jag har sedan ett par veckor tillbaka utvecklat min hobby ( som jag faktiskt undangömt från väldigt många ) till ett riktigt arbete. Min hobby har under många många år varit att meka med bilar och jag skulle vilja påstå att jag är rätt duktig på att göra det också. Därför tog jag kontakt med en närliggande mekaniker som har ett mellanstort garage i trakten. Jag pratade med honom om min hobby och längtan att byta spår i livet. Jag tycker att han verkade positiv och 2 veckor efter samtalet ringde han upp och erbjöd mig en provanställning!!

Då jag bara var extraanställd på mitt dåvarande jobb sa jag upp mig på fredagen och började i garaget på måndagen. Vår huvudsakliga syssla är att arbeta med främst motorer och vi byter även ut motorer i gamla bilar och sätter in nya. 
Detta är inte enkelt att göra för hand så vi har lite extra hjälp av vår stål kollega som vi kallar “han” Det är en Lättportalkran från ABUS kransystem så man enkelt kopplar i motorn som lyfter upp och förflyttar motorn från punkt A till punkt B.

Detta underlättar vårt arbete så himla mycket och vi kan verkligen spara på våra kroppar och det sparar också tid. Rekommenderar alla att titta in ABUS kransystem där de har både takhängda kranar, men också flexibla kransystem som den här.

Jag berättar mer en annan gång när jag kommit in i alla rutiner!
Hejdå