Har ni hört det senaste? Jag och Emma har startar en egen salong!! Detta är verkligen en dröm som går i uppfyllelse och jag kan inte fatta att vi vågade, men är så himla stolt.

Emma utbildade sig för typ 8 år sedan till nagelterapeut och några år efter det fransstylist. Jag å andra sidan är som ni vet utbildad sjuksköterska som nu har blivit godkänd injektionsbehandlare som det så fint heter, vilket egentligen innebär att jag får göra fillers. Jag kommer absolut sakna mitt förra yrke och alla kollegorna på sjukhuset men är samtidigt så taggad på att få ha eget och kunna bestämma mer över min egen tid och dessutom få göra detta ihop med Emma. 

Salongen ligger 5 minuter från min lägenhet och vi öppnade för två veckor sedan. Vi har redan insett att vi behöver ny klinik belysning som håller grym standard eftersom vi vill göra rätt från början. Har hittat ett företag som heter D-tec som verkar ha belysning av hög kvalitet för just salonger och kliniker. Vi kommer sitta i starkt ljus större delen av dagarna så att satsa på bra arbetsplatsbelysning som är bra för både oss och kunderna känns som en bra investering.

Nu ska jag iväg! ha det bra!