Header

Dag 5/14 på dieten och har faktiskt redan gått ner 2.5 kg och mer ska det bli! Energin är ännu lite halvdålig ännu men man är inte lika hungrig längre och huvudet börjar blir bättre på att hänga med. Har haft en riktig skitdag på jobbet med veliga och krångliga människor. Att läsa användarvillkor eller i annonserna faller bort när man bara kollar på bilder och tror att man kan göra hur som helst därefter. Är det liksom läckage i växellådan då kanske man inte ska köra bilen långa sträckor = bor du långt ifrån och inte kan transportera bilen utan att köra den, så lägg inget bud och försök inte pruta i efterhand. Men nej nu tar vi helg och glömmer jobb och besvär, dags att krypa ner i sängen och kolla på Neighbours 1 och 2!  

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​Dag 4 med min slanka kur med rensning, och nu 2 kg lättare på vågen. Självklart hoppas man på att droppa några kilon till inför sommaren, lite beach 2016 får man ju satsa på! Annars blev det övertid på jobbet idag, sjukt hur mycket man får att göra när någon är på semester men det är ju alltid extra cash. Testade jag på att köra en vända på gymmet och energin och orken är väl inte riktigt där än, men det lär nog komma tillbaka nästa vecka. Hoppas man inte tappar för mycket muskelmassa under dieten bara. 

Likes

Comments

Ännu ett avbryt i dieten för pizza från Il Trullo. Ligger halvt i matkoma nu och har väl mer motivation än någonsin att köra stenhårt med gym och shakes nu. Är inne på sista veckan och hade velat gå ner 4-5 kg till vilket nu låter helt omöjligt. Inte så smart att trycka i sig pizza då jag vet, men man lever ju bara en gång och det var en lite speciell dag. Nya tag imorgon och mer disciplin och motivation!

Likes

Comments

Det är ändå lördag och man får väl då lyxa till det med lite kött och tsatsiki? Hur gott som helst och matkoman kom lägligt efteråt, magen har ju inte fått något fast på 5 dagar nu. Får väl hoppas att detta lilla "snedsteg" inte påverkar viktnedgången allt för mycket. Men det var såå värt det kan jag tala om!

Likes

Comments

Har nu gått tre dagar utan mat och denna gången är det av någon anledning mycket enklare. Visst har magen kurrat någon gång, men är bara att dricka vatten och ännu mer vatten. Sedan fick jag äntligen sovit ut inatt och är därför inte heller lika trött som man också blir av lågt matintag. Har ju turen att denna vecka ha ett lugnt schema och slutar innan 12 varje dag nu. Så efter jobbet idag tog jag mig en tur till gymmet och det gick helt okej! Förväntade mig inget eftersom jag inte varit där på en vecka.

En slanka shake med smak av jordgubb - riktigt god!

Likes

Comments

Alltid har man undrat varför det ska vara så svårt att gå ner i vikt och kunna behålla den. De senaste åren har jag fuskat mig ner med VLCD, men sedan smyger sig kilona tillbaka. Nu efter uppbrottet med killen slutade jag ju att äta i några dagar, då matlusten var helt borta och sedan tog det ett tag till jag orkade ta mig till gymmet igen. Så givetvis har man gått upp! Inget som jag trivs alls med och märker på kläderna att de sitter inte lika bra som innan. Så tänkte starta upp dieten nu på måndag när jag ändå ska börja jobba. Så för mig blir det smaker av choklad, vanilj, cappuccio och jordgubb framöver!

Likes

Comments

Före & Efter

Körde ju en slanka kur på 3 veckor och visst jag har fuskat och inte kört på "riktigt". Men jag har idag gått ner -5 kg ( var nästan nere på -6) men så kom helgen och förstörde det lite. Men jag är ändå mer nöjd nu med min kropp än innan. Främst är det magen som en del har minskat på men tror också det har minskats någon centimeter runt stussen och låren då mina jeans sitter som dom ska! Nu gäller det bara att försöka hålla sig runt denna vikten, äta bättre och träna. Men än kan jag några dagar känna mig lite trygg med att köra på pulvershakes.

Likes

Comments

Godmorgon!

Har skakat ihop min frukost, tar alltid cappuccino på morgonen av någon anledning. Kanske en liten påbörjan av att gilla kaffesmaken på morgonen? Hur som helst, har inga planer alls idag och snön bara vräker ner. Så en seriedag och lata sig låter otroligt bra en dag som denna. Påbörjade ju en ny serie igår, Pretty little liars, som jag nu är helt fast i. 

Likes

Comments

Bara av att se dessa bilder börjar magen kurra igång. Kan verkligen erkänna att jag saknar mat så himla mycket. Känner mig smått som ett psyko som sitter och drömmer om mat, men har ju inte ätit sen i söndags. Vet att det bara är att kämpa vidare, vill ju gå ner i vikt och har betalat för det. Får väl börja planera 2 veckor framåt vad man ska få stoppa i sig. Den listan kan göras väldigt, väldigt lång.

Likes

Comments

En dag med Slanka och jag har faktiskt gått ner hela 1.5 kg, ja jag kan säga att jag har gått ner för att när denna dagen är slut så har jag inte gått upp något alls, kanske gått ner mer. Så 1.5 kg..lika mycket som 3 stycken 0.5 l Coca cola flaskor, eller 1.5 l Mjölk! Mer ska ju ner, just nu känns det som att jag kan nå målet med 4 kg denna veckan med råge! Tog också inspirationsbilder för att se hur jag såg ut i början för att kunna jämföra efteråt när man är klar med dieten. 

Likes

Comments