Header

​Något som verkligen irriterar mig något så otroligt kan vara något av dessa : 

* Folk på buss/spårvagn som bara ska på fordonet innan man själv ens kommit av. Hallå? Det underlättar väl för er som ska på om det är mindre folk där än att behöva tränga sig in. Bättre när dom fort ska få in barnvagnar och annan skit innan man ens fått sätta foten i trappen för att komma ut från spårvagnen. Men bananätarna som bara ska ta upp sin äckliga frukt och slafsa i sig, usch. 

* Trafiken kan nog få de flesta utan temperament att få blodådrorna att pumpa ut adrenalin. Hur lugn man än är som person får man sig verkligen en slänga av road rage när någon gör något dumt i trafiken. Helt plötsligt blir man själv den bästa bilföraren, medans alla andra är idioter.

* Bland de värre saker är när man helt gått in för en craving och verkligen vill ha just den saken när man kommer till butiken och det gapar ett hål i hyllan på exakt det som du ville ha. Hur svårt ska de vara att beställa in så att produkter ska finnas? Att man vill ha just den ekologiska tacokryddan utan E-nummer en fredag och den då är slut, skandal. 

* En otroligt liten men ack så irriterande när en och samma person på Facebook ska uppdatera om princip allt denne gör. Jag bryr mig inte det minsta om att du ska spela ett visst spel, att det snöar eller att du ska tvätta idag. Förstår inte någon mening med att ge ut så mycket information till stalkers och irritera andra personer som inte bryr sig. 

* Folk som är för sega med att svara på sms, nej det tar inte 1 dag, 2 dagar eller ens 3 dagar att svara på ett jäkla sms. Ingen är så upptagen med sitt liv att man skiter i att svara, man är bara inte intresserad och skiter fullständigt i personen. That´s it, säg det bara istället för att ignorera.
Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments